Boemboe Bali met Eieren

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Een pittig gerecht met Eieren? Dan is een recept voor Boemboe Bali met eieren misschien wel iets voor je.

Hieronder deel ik het recept hoe mijn familie het geleerd heeft.

Ingrediënten

4 Eieren
Kopje kokosmelk

Bereidingswijze

Voor dit gerecht volgt u het recept Bali Kip u vervangt de kip echter door 4 hardgekookte eieren, die u halveert. Dit gerecht moet met kokosmelk bereid worden. De hardgekookte eieren kunnen eventueel in wat olie gebakken worden.

Traditionele Indische recepten

Een poos geleden vond ik bij mijn Indische tante een oude schoenendoos met een waardevolle schat. Het bleken ruim veertig pagina’s met traditionele Indische recepten te zijn, getypt door mijn oma. Deze recepten heeft zij op haar beurt doorgekregen van haar moeder, mijn oud-oma.

Ik besloot de recepten niet voor mezelf te houden, maar te delen op deze website.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *