Over

Hallo, Jerry hier, hoofdredacteur en initiatiefnemer van BesteKeukenhulp.nl.

Wanneer je graag in de keuken staat, graag kookt en je daarnaast ook graag waarde hecht aan de beste keukengereedschap dan ben je hier op de juiste plek.

Het is namelijk nog best lastig om goede keukenspullen uit te kiezen en te bepalen wat je het beste kunt aanschaffen. Er is veel aanbod in allerlei verschillende prijsklassen. En daarbij: niet alles is goed.

Daarom helpt BesteKeukenhulp.nl je bij het maken van de juiste koopbeslissingen.

Waar let ik op?

1. Duurzaamheid staat voor mij op nummer 1. 

Goedkoop is duurkoop wordt er wel eens gezegd. En vaak is dat ook zo. Tegelijkertijd zijn de duurste keukenspullen niet altijd de beste. Daarom kijk ik als eerst naar de duurzaamheid van een product. Zo gebruik ik nog steeds mijn dure messenset van Sabatier die ik tijdens mijn hotelschoolopleiding aangeschaft hebt. En dat is toch al meer dan 20 jaar geleden!

2. Gebruiksgemak

De uitdrukking ‘gemak dient de mens’ is hier op zijn plaats. Keukenspullen zijn er voor gemaakt om je leven te vereenvoudigen, makkelijker en leuker te maken. Producten die hier aan voldoen, zal je altijd terug zien in mijn top 5 lijsten.

3. Prijs / kwaliteit verhouding

Wanneer je op zoek bent naar de beste keukenspullen weet je dat daar een prijskaartje aan hangt. Maar hoewel ik weet dat je daar best wat voor over hebt, weet ik dat je nooit teveel wilt betalen ten opzichte van de geboden kwaliteit. Daarom scoren producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding hoog.

Mijn achtergrond

Ik weet het: hoofdredacteur klinkt duur en chique, maar in dit geval betekent het simpelweg dat ik bepaal wat er op deze website geschreven en gepubliceerd wordt.

BesteKeukenhulp.nl is ontstaan uit een hobbyproject. Ik vind koken leuk en ik ben degene die thuis zo goed als elke dag kookt voor drie tot vier personen. Veelal eenvoudig, maar altijd met liefde. Soms is het een eenvoudige tosti gemaakt op mijn Tefal grill, maar soms ook een uitgebreide Indische rijsttafel, waarbij zowat een hele pannenset gebruikt wordt. En verder alles wat daar tussen ligt van stamppotten, pasta´s tot heerlijke Curry’s.

Met daarnaast een hotelschool diploma op zak en een bult horecaervaring denk ik dat ik goed in staat ben om je op weg te helpen met de juiste keukenspullen.

Onderzoek en disclaimer

BesteKeukenhulp.nl geeft advies en biedt Top 10 lijsten van de beste producten. Dit gebeurt op basis van deskresearch, waarbij consumentenonderzoek een groot onderdeel is. Ik test niet elk product volledig zelf, simpelweg omdat er geen tijd of budget voor is. Desondanks mag je ervan uitgaan dat er de nodige uren gestoken is in het samenstellen van de beste producten. Aan mijn aanbevelingen kunnen geen rechten worden ontleend.